Menu

Aman Kyoto

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Aman Kyoto is een authentieke, kleinschalige en luxueuze hide-away omringd door een prachtige geheime tuin en een bosrijk landschap. Het ligt vlak aan de gouden Kinkaku-ji Temple en is dé ideale plek om te ontsnappen aan de drukte. Hier wordt u ondergedompeld in de sereniteit van de Japanse natuur en traditie.

Aman Kyoto behoort tot de Aman hotelketen die bekend staat om haar onberispelijke service en aandacht voor detail. Een hoge mate aan privacy, comfort en exclusiviteit zijn onmiskenbaar met de hotels verbonden.

De kamers en paviljoenen zijn een hommage aan de traditionele Japanse ryokans. Kom tot rust door de opvallende minimalistische geometrie. De grote van vloer-tot-plafond ramen creëren een gevoel van licht en rust. Allen zijn ze uitgerust met traditionele onsen badfaciliteiten.

Taka-an is het exclusieve Japanse restaurant dat verfijnde kaiseki-gerechten serveert, bereid met seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Hier beleeft u een intieme sfeer met slechts acht zitplaatsen. De Living Pavilion, gerund door een Michelin-sterren chef, is een uniek restaurant met een open haard, bibliotheek en terras dat uitgeeft op de tuin. Hier geniet u van westerse en lokale gerechten met natuurlijke smaken zoals pasta, sushi en tempura. Verder komt u hier tot rust met een drankje en afternoon thee.

De Aman Spa staat in het teken van lichaam en geest, met een uitgebreid gamma aan wellness-behandelingen waaronder massages, gezichtsbehandelingen, scrubs en wraps. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten waaronder groene thee, bamboe en rijst. Ontspan in de onsen-baden die gevuld zijn met mineraal water uit de region, beoefen yoga en leer meditatietechnieken aan.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Aman Kyoto

Japan Culinary Journey met Aman

Een gastronomisch avontuur in exclusieve Aman resorts

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak