Menu

Couples Resort

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Jamaica samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Couples Resort Negril is het meest intieme van de Couples Resorts groep en daarom ook het meest geschikte voor uw romantische huwelijksreis. Het resort is gelegen aan de westkust van het eiland op een prachtig stukje wit zandstrand, inclusief palmbomen en andere weelderige tropische vegetatie. De authentieke Jamaicaanse inkleding maakt het plaatje af.

De 234 kamers en suites zijn modern ingericht. Grote glazen deuren leiden naar uw privébalkon of -patio, zodat u steeds kan genieten van het exotische decor. Verder beschikt het resort over een luxueuze spa - die dankzij zijn idyllische locatie en uitgebreid aanbod werd uitgeroepen tot beste spa van de Caraïben - twee zwembaden en vier jacuzzi’s.

Elk restaurant van het resort heeft zijn eigen specialiteiten, steeds bereid met verse lokale producten. Zowel bij Cassava Terrace als Beach Grill & Heliconia dineert u in de open lucht. Wilt u het nog intiemer, dan kan u privétafeltje op het strand reserveren (tegen betaling).

Buiten dit privé diner en de spabehandelingen is echt alles inbegrepen: excursies, duiklessen, snorkelen, waterskiën, enzovoort.  Alles kan, niets moet!

  • Reizen naar Jamaica Jamaica
  • Hoofdstad Kingston
  • Munteenheid Jamaican dollar
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Engels, Patois

Enkele foto's


Beleef Couples Resort

Jamaica Fly & Drive rondreis

Jamaica van A tot Z in één reis

Het beste van twee werelden

New York en Jamaica

New York en Jamaica

Het beste van twee werelden

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Jamaica te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak