Menu

Leg uw huwelijkslijst aan bij Amazing Destinations

  • Home
  • Leg uw huwelijkslijst aan bij Amazing Destinations

Binnenkort geeft u ongetwijfeld een prachtig feest om nooit te vergeten. Maar vindt u het ook zo on-origineel om gewoon uw rekeningnummer op uw huwelijksuitnodiging te plaatsen?

Wat als u in plaats van huisraad onvergetelijke ervaringen op uw huwelijkslijst kon zetten? Een ontbijt met zicht op zee in plaats van een broodrooster, een luchtballonvaart in plaats van een snelkookpan? Dat kan. Laat uw genodigden mee sponsoren voor een onvergetelijke honeymoon dankzij de huwelijksreislijst.

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons


Proficiat, u stapt in het huwelijksbootje!

Vindt u een rekeningnummer op de trouwuitnodiging niets voor u? Kies dan voor een 'huwelijksreislijst'. Met deze geschenkenlijst kan u uw hele honeymoon lang genieten van exclusieve activiteiten. 

Stel, u gaat op huwelijksreis naar Bali en u wilt een heleboel leuke activiteiten doen. Een diner bij kaarslicht, een massage voor twee, een bezoek aan een tempel, een raftingtocht, een Balinese kookworkshop, zwemmen met dolfijnen,… Maak dan een online lijstje van uw huwelijksreis: van vliegtuigtickets en hotelovernachtingen tot diners en dagactiviteiten.

Deze items kunnen genodigden ‘cadeau’ geven. Ze storten de bijdrage die bij de activiteit hoort op uw bankrekening. Bijvoorbeeld: € 25 voor een bezoek aan een tempel, € 70 voor een Balinese massage, ...

Hoe werkt het?

Een huwelijksreislijst is een service die Amazing Destinations gratis aanbiedt. 

  • Zorg op de lijst voor een mix tussen kleine cadeautjes en grotere geschenken. Een familielid spendeert liever wat meer dan een verre kennis.
  • Genodigden kunnen onderdelen van de lijst aanklikken en onderaan de lijst wordt een optelsom gemaakt. Vergelijk het met het invullen van een online geboortelijst.
  • U kan aangeven welke deel van de lijst een eenmalig geschenk is en welke delen meerdere keren mogen aangeklikt worden.
  • Het systeem vraagt naar de gegevens van de schenker (naam, telefoon en e-mailadres). Het systeem stuurt ook een e-mail naar de schenker waarin gevraagd wordt om het bedrag van de schenking op uw rekeningnummer te storten. U ontvangt een kopie van deze e-mail in uw mailbox en de centjes op uw bankrekening.
  • Voeg een persoonlijke tekstje toe aan de lijst met een woordje uitleg over uw huwelijksreis en voeg een leuke foto toe.