Menu

Leg jullie huwelijkslijst aan bij Amazing Destinations

  • Home
  • Leg jullie huwelijkslijst aan bij Amazing Destinations

Binnenkort geven jullie zonder twijfel een prachtig feest om nooit te vergeten. Maar vinden jullie het ook zo onorigineel en onpersoonlijk om gewoon een rekeningnummer op jullie uitnodiging te plaatsen? 

Een huwelijkslijst bij Amazing Honeymoon staat garant voor originele en leuke cadeaus waarbij jullie gasten een deeltje van jullie reis schenken. Jullie bepalen zelf wat er op de lijst komt en hoeveel. Wat dachten jullie van een romantisch diner op het strand of een heerlijke massage? Misschien is morele steun voor de bruid ook broodnodig om te schenken. 

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Proficiat, jullie stappen in het huwelijksbootje!

Vinden jullie een rekeningnummer op de trouwuitnodiging te onpersoonlijk? Kies dan voor een huwelijksreislijst van Amazing Honeymoon. Met deze geschenklijst kunnen jullie je hele honeymoon lang genieten van exclusieve activiteiten. 

Stel, jullie gaan op huwelijksreis naar Bali en willen een heleboel leuke activiteiten doen. Een diner bij kaarslicht, een massage voor twee, een bezoek aan een tempel, een raftingtocht, een Balinese kookworkshop, zwemmen met dolfijnen,… Maak dan een online lijstje van jullie huwelijksreis: van vliegtuigtickets en hotelovernachtingen tot diners en dagactiviteiten.

Deze items kunnen genodigden cadeau geven. Ze storten de bijdrage die bij de activiteit hoort op jullie bankrekening. Bijvoorbeeld: €25 voor een bezoek aan een tempel, € 70 voor een Balinese massage, … De mogelijkheden zijn legio.

Hoe werkt het?

Een huwelijksreislijst is een service die Amazing Destinations gratis aanbiedt. 

  • Zorg op de lijst voor een mix tussen kleine cadeautjes en grotere geschenken. Een familielid spendeert liever wat meer dan een verre kennis.
  • Genodigden kunnen onderdelen van de lijst aanklikken en onderaan de lijst wordt een optelsom gemaakt. Vergelijk het met het invullen van een online geboortelijst.
  • Jullie kunnen aangeven welke deel van de lijst een eenmalig geschenk is en welke delen meerdere keren mogen aangeklikt worden.
  • Het systeem vraagt naar de gegevens van de schenker (naam, telefoon en e-mailadres). Het systeem stuurt ook een e-mail naar de schenker waarin gevraagd wordt om het bedrag van de schenking op uw rekeningnummer te storten. Jullie ontvangen een kopie van deze e-mail in uw mailbox en de centjes op jullie bankrekening.
  • Voeg een persoonlijk tekstje toe aan de lijst met een woordje uitleg over jullie huwelijksreis en voeg een leuke foto toe.