Menu

Cotopaxi

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Ecuador samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het letterlijke hoogtepunt van uw reis naar Ecuador vindt u in Cotopaxi National Park. Het landschap is er vulkanisch en de uitzichten zijn er stuk voor stuk verbluffend. Fietsen, wandelen, hiken en paardrijden; dit is het walhalla voor sportieve reizigers.

De Cotopaxi-vulkaan is een van de hoogste vulkanen ter wereld en moet u gezien hebben tijdens uw reis naar Ecuador. Met een hoogte van 5.897 meter is een beklimming is een topacitiviteit voor avonturiers die verslaafd zijn aan adrenaline en woeste landschappen.

Cotopaxi is meer dan alleen de vulkaan. De landschappen gaan er van roodbruine rotsen, het volgende moment staat u opeens met uw voeten in de sneeuw. Het gevarieerde landschap zorgt ervoor dat er ook heel wat bijzondere diersoorten te spotten zijn. Condors, vossen en brilberen

Naast Cotopaxi is Laguna Limpiopungo een van de bekendste bezienswaardigheden van het Cotopaxi National Park, een schitterende lagune waar de top van de vulkaan met zonnig weer wordt weerspiegeld in het heldere water. Het is een populaire bestemming en vrijwel elke tour heeft deze plek op het programma staan, maar u kan er zonder problemen op eigen gelegenheid heen.

  • Reizen naar Ecuador Ecuador
  • Hoofdstad Quito
  • Munteenheid Dollar
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Ecuador te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak