Menu

Moheli Laka Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Comoren samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Witte stranden, azuurblauw water, wuivende palmbomen, ... OKÉ UITERAARD ... Maar wat dacht u van: een onontdekt eiland in de Indische oceaan, lokale vibes en authenticiteit, snorkelen tussen walvissen, picknicken op onbewoonde eilandjes, spotten van groene reuzenschildpadden, het hele jaar 28 tot 32°, … Dan komt u terecht in de Moheli Laka lodge, een kleinschalig eco-vriendelijke parel in de Comoren. Een simpel comfort, zonder pretentie gelegen aan een privé-strand en met een waaier aan mogelijkheden. Kortom, de ideale bestemming voor wie op zoek is naar eco-charme in zijn puurste zin.

Moheli Laka Lodge ligt middenin het schitterende National Marine park of Moheli in Nioumachoua. De lodge vertrekt vanuit een low-impact principe en wordt volledig gerund op basis van zonne-energie en een eigen waterzuiveringssysteem. Er is slechts 1 restaurant op het eiland, namelijk dat van de lodge. Laka Lodge biedt u daarom een volpension-formule aan met simpele en heerlijke gerechten gecreëerd uit lokale producten. Proef dagelijks de verse vis, heerlijke garnalen en calamares, vers tropisch fruit, kokosnoten en versbereid brood en pizza. Voor uw diner geniet u van een aperitiefje in de Whale Bar met prachtig zicht op de zonsondergang.

De lodge beschikt over 15 dubbele kamers in bungalowstijl. Alle kamers hebben een eigen solar power systeem en eigen waterreservoir en hebben directe toegang tot het strand. Vanaf het strand geniet u van het uitzicht over 7 onbewoonde eilanden en 400 km² koraalrif. De zee is er heel rustig, er is nauwelijks stroming. Geniet van de heerlijke warme Indische Oceaan en kom volledig tot rust!

  • Reizen naar de Comoren Comoren
  • Hoofdstad Moroni
  • Munteenheid Frank
  • Tijdszone UTC + 3
  • Taal Comorees, Frans, Arabisch

Enkele foto's


Beleef Moheli Laka Lodge

Ultieme strandvakantie in Mohéli Laka Lodge

Een verblijf in de Comoren is ideaal voor wie op zoek naar een unieke vakantie zonder pretentie.

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Comoren te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak