Menu

Yunnan

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar China samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Yunnan is de meest diverse provincie van China zowel op het vlak van inwoners als natuurlandschappen. De combinatie van de verschillende etnische minderheden in de provincie en de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van de regio maken van Yunnan een hippe toeristische bestemming in China.

In Yunnan krijgt u inkijk in de complexe bevolkingssamenstelling van China. Terwijl u rondhangt in deze stoofpot van markten, bergen, jungles, meren en tempels, ontdekt u 28 erkende etnische groepen, het grootste aantal in één provincie. Ontdek de dichte jungle langs de Mekong rivier en geniet van prachtige zonsopgangen die de indrukwekkende rijstterrassen haast doen oplichten. Misschien vangt u zelfs een glimp op van de met sneeuw bedekte bergtoppen aan de grens met Tibet!

Yunnan is een must voor elk type reiziger. U kan de gezellige dorpjes verkennen of relaxen in een van de vele spa resorts, maar even goed kunt u vanuit Yunnan te voet of per fiets de bergen in trekken. Voorzie zeker voldoende tijd om het prachtige Yunnan te verkennen!

  • Reizen naar China China
  • Hoofdstad Peking
  • Munteenheid Renminbi
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Mandarijns

Enkele foto's


Beleef Yunnan

China uitgebreide privé rondreis

De ideale rondreis voor de liefhebber van deze Aziatische grootmacht

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar China te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak