Menu

The Opposite House

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar China samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Heel bijzonder is The Opposite House, een van de meest trendy hotels van Peking, gelegen in het uitgaansgebied Taikoo Li Sanlitun. Zoals de naam al doet vermoeden, is The Opposite House een huis van contrasten. Een buitengewone mix van oud en nieuw. Van buiten lijkt het een grote groene kubus, maar van binnen wordt het sterke design gecombineerd met veel hout en natuursteen: een strak en modern hotel. In het hart van deze diplomatenwijk uit de jaren 50 treft u authentieke hutongs 'oude volkswijken', hippe restaurants, mooie boetieks, kunst, entertainment en de mode scéne, zij aan zij.

De 98 studio's hebben een prachtig design met hoge plafonds en grote raampartijen, waardoor u veel ruimte ervaart. Veel natuurlijk licht en het gebruik van natuurlijke, lichte materialen zorgen ervoor dat de kamers warm aandoen. Het lichte interieur met de moderne meubelen maakt het helemaal af. De ruime badkamer voelt als een privé spa.

In The Opposite House blijven de chefs u verrassen met ingenieuze creaties van seizoensgebonden producten. In het kosmopolitische Sureno wisselen Mediterrane en lokale smaken elkaar af. Het Village Café serveert internationale heerlijkheden als een ricotta salade of teriyaki zalm. In de Mesh bar geniet u van cocktails en de levendige sfeer. Verken ook de vele restaurants in de wijk Taikoo Li Sanlitun. De attente conciërge van The Opposite House adviseert u graag.

  • Reizen naar China China
  • Hoofdstad Peking
  • Munteenheid Renminbi
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Mandarijns

Beleef The Opposite House

Rondreis China in een notendop met privé gids

Krijg een mooie indruk van de Chinese wereldsteden

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar China te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak