Menu

Song Saa Private Island

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Cambodja samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Verwen uzelf en eindig uw prachtige reis door Cambodja op de paradijselijke Koh Rong eilanden: een stukje ongerept Cambodja! Verblijf in het zéér exclusieve en luxueuze Song Saa Island Resort waar slechts één motto geldt: GENIETEN!

Pal voor de kust van Cambodja in de Golf van Thailand bevinden zich de verborgen Koh Rong eilanden, een archipel bestaande uit ruim 20 kleine en vooral ongerepte paradijselijke eilandjes. Het Song Saa Island Resort is verdeeld over twee kleine eilandjes: Koh Bong & Koh Ouen, lokaal ‘The Sweethearts’ genoemd. Song Saa biedt haar bezoekers een unieke ervaring. Het kleinschalige en exclusieve resort wordt omringd door parelwitte stranden en een azuurblauwe zee.

Het Song Saa Island Resort kent 27 zeer exclusieve villa’s, verdeeld over 3 categorieën. Zo kunt u kiezen uit een bijzonder verblijf in een van de ‘overwater’ villa’s, gebouwd op palen in het water, de ‘jungle’ villa’s gelegen op de heuveltoppen met een spectaculair uitzicht over deze adembenemende omgeving. Wenst u wat meer privacy, dan is een verblijf in een van de beach villa’s voor u een goede keuze, welke zijn voorzien van zowel een zwembad als uw eigen privé-strandje.

Laat u overweldigen door de overheerlijke en speciaal voor u geselecteerde maaltijden en wijnen, geniet van de spectaculaire onderwaterwereld en kom tot rust met een goed boek.

  • Reizen naar Cambodja Cambodja
  • Hoofdstad Phnom Penh
  • Munteenheid Riel
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Khmer

Beleef Song Saa Private Island

Amazing luxe in Cambodja

Exclusieve activiteiten en hotels

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Cambodja te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak