Menu

Shinta Mani Wild

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Cambodja samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Shinta Mani is a crazy place… en dat is een understatement. Het tentenkamp ligt strategisch: middenin de jungle halfweg tussen Sihanoukville en Phnom Penh. Naar beide steden is de rit ongeveer 2,5 uur.

Zowat alles vindt u er in gradaties van “wild”. Te beginnen met een indrukwekkend onthaal per zipline van maar liefst 400 meter lang. Het is best speciaal om de lodge binnen te vliegen. Sommigen zullen blij zijn te horen dat die niet verplicht is. U kan zich ook in een legerjeep uit de jaren zestig laten brengen.

Naast Landingzone, de bar, ligt Headquarters: het restaurant waar de chef elke dag een vast menu bereidt voor lunch en diner. U vindt er het zwembad, een gietijzeren zwarte waskuip van meer dan 30 meter lang. Ook dit is een beetje crazy en wild.

Bij Shinta Mani Wild verblijft u in een van de vijftien enorme tenten, die verspreid liggen langs een kiezelpad van twee kilometer. Er zijn geen buggy’s. U doet alles te voet en ‘s avonds wordt u altijd begeleid door een ranger.

De tenten zijn enorm groot, gebouwd met houten vloeren, canvas en gepolierd beton. Ze hebben allemaal een thema dat uitbundig in de verf wordt gezet met decoratie, kunst, foto’s en boeken, geselecteerd uit de reusachtige collectie van Bensley himself. De meubels zijn een flashy mix van hoge Indische bedden, oude reiskoffers, fleurige zetels met vogelmotieven, zwart en witte strepen.

De enige optie bij Shinta Mani Wild: all-in verblijf. Minimum drie nachten is een must zodat u ten volle ondergedompeld wordt in hun actieve wervelende wereld. Alle activiteiten zijn inclusief en bijzonder origineel. Zo kan u mee met een poacher patrol waarbij u achterop de motor gaat met een team van militairen en rangers. Jullie gaan op zoek naar stropers en ook naar dieren die vastgeraakt zijn in klemmen. Of u maakt een tocht op de rivier in uw private rivierboot; geniet onderweg van uw favoriete drankjes en ga zwemmen in de rivier of kayakken.

Bent u een beetje moe van dit alles? Geen nood, zelfs de massages zijn inbegrepen zodat u meteen weer zen bent. Ook een massage op het schaduwrijke terras van uw tent kan.

We garanderen u dat zelfs als u al veel gereisd en meegemaakt hebt, Shinta Mani Wild u weet te verbazen!

  • Reizen naar Cambodja Cambodja
  • Hoofdstad Phnom Penh
  • Munteenheid Riel
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Khmer

Enkele foto's


Beleef Shinta Mani Wild

Amazing luxe in Cambodja

Exclusieve activiteiten en hotels

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Cambodja te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak