Menu

Sala Lodges

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Cambodja samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Sala Lodges is meer dan een hotel en biedt haar gasten een unieke, authentieke ervaring. De elf traditionele houten huizen op palen in dit idyllische dorp liggen op anderhalve kilometer van het drukke centrum van Siem Reap met Pub Street en de Oude Markt. Nog wat verder ligt de archeologische site van Angkor.

Bij aankomst in de lodge treft u naast de receptie een klein terras met bar, dat ook dienst doet als restaurant voor ontbijt, lunch of diner. De chef-kok en zijn team selecteren de beste producten zowel uit eigen tuin als van de lokale markten.

Vanaf dit terras strekt zich een lange smalle tuin uit, waarin langs het wandelpad elf traditionele huizen liggen. Deze huizen zijn in 2010 ontdekt op het Cambodjaanse platteland, ontmanteld, getransporteerd en gerestaureerd en hebben allemaal een individuele geschiedenis en architectuur. De oudste dateren uit de late jaren vijftig. Hoewel de buitenkant zorgvuldig is bewaard, zijn de interieurs omgebouwd om aan alle noden van modern comfort te voldoen. Subtiel en verfijnd ingericht met lokale ambachtelijke accenten, maakt Sala Lodges van eenvoud een uniek verhaal.

De tuin zelf met zijn suikerpalmen, rijstvelden en bananenbomen doet denken aan het Cambodjaanse platteland. Helemaal aan het einde van de tuin vindt u het zoutwaterzwembad met ligzetels, vanwaar u zelfs het geluid van de kippen van de buren hoort. Sala Lodges garandeert u een heel aparte en bijzondere ervaring.

  • Reizen naar Cambodja Cambodja
  • Hoofdstad Phnom Penh
  • Munteenheid Riel
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Khmer

Beleef Sala Lodges

Amazing honeymoon in Thailand & Cambodja

Avontuur, authenticiteit & ontspanning

Amazing honeymoon in Cambodja

Genieten van tempels en stranden ❤

Amazing honeymoon in Vietnam & Cambodja

Romantiek tussen tempels en rijstvelden

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Cambodja te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak