Menu

4 Rivers Floating Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Cambodja samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gewekt worden door de geluiden van de natuur, uw ogen openen en uitkijken op een idyllische rivier, vanop uw privéterras ervaren hoe de natuur ontwaakt, een frisse duik in de rivier nemen om écht wakker te worden… Zo start uw dag als u kiest voor een verblijf in 4 Rivers Floating Lodge. Deze ecolodge is gelegen aan de voet van het Cardamom-gebergte en werd gebouwd op een ponton in de rivier, in harmonie met de omliggende natuur.

U slaapt in een van de twaalf Afrikaans geïnspireerde safaritenten. De tenten zijn ingericht met comfortabele bedden en milieuvriendelijk, handgemaakt meubilair, en beschikken over grote ramen die een onbelemmerd uitzicht bieden op de omgeving. Dineren doet u in het al fresco 4 Rivers Restaurant, waar de Khmer-keuken wordt afgewisseld met westerse en Aziatische gerechten. Steeds bereid met dagverse en lokaal geproduceerde ingrediënten.

Een verblijf in 4 Rivers Floating Lodge is niet compleet zonder enkele gevarieerde activiteiten, op maat van de avontuurlijke reiziger. Zo kan u een boottocht maken naar de bekende Tatai waterval, een trekking in het regenwoud doen, een wandeling maken in de mangroves van Koh Kong Khnong, een bezoek brengen aan een lokaal dorp, enzovoort. Er is geen tijd voor verveling

4 Rivers Floating Lodge wordt officieel gekwalificeerd als een 4-sterrenaccommodatie, maar verwacht geen ultieme luxe. Wél een van de betere verblijven in de prachtige Cambodjaanse natuur met een leuk aanbod aan activiteiten.

  • Reizen naar Cambodja Cambodja
  • Hoofdstad Phnom Penh
  • Munteenheid Riel
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Khmer

Beleef 4 Rivers Floating Lodge

Amazing avontuurlijke familiereis in Cambodja

Actieve belevingen met uw familie

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Cambodja te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak