Menu

Zornitza Family Estate

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Bulgarije samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Boutique hotel Zornitza, gebouwd in Toscaanse stijl, ligt tussen de glooiende heuvels en wijngaarden van Zuid-Bulgarije. Het gebied staat bekend om de zuivere lucht en de  vruchtbare bodems van vulkanische oorsprong.

Het hoofdgebouw heeft een eigentijds ontwerp en werd opgetrokken in traditionele materialen. Een ​​unieke plek waar luxe, authenticiteit en natuur in perfecte harmonie samengaan. Gastvrijheid en eerbied voor Bulgaarse tradities worden hier hoog in het vaandel gedragen. Het boutique hotel bestaat uit 9 suites en zes villa’s. De ruime suites hebben een stijlvol interieur en design. De villa's creëren een gevoel van luxe, comfort en ruimte. Zowel de kamers als de villa’s hebben een ruim terras met een prachtig panoramisch uitzicht.

aEstivum restaurant beidt een verfijnde keuken en uitstekende service. Geniet van de smaak van truffels in verschillende gerechten - van salades tot desserts. Het menu evolueert met de seizoenen en de inspiratie van de chef. De geneeskrachtige Zoma spa biedt een unieke spa-ervaring met therapieën en ontspannende baden met thermaal water. Zornitza Family Estate produceert zijn eigen wijn, honing en truffels. Ze verbouwen biologische groenten en fruit en fokken hun eigen vee. Tijdens uw verblijf kan u uitstekende wijnen proeven van eigen productie.

Uw verblijf in Zornitza Family Estate wordt een ervaring die uw verwachtingen overtreft!

  • Reizen naar Bulgarije Bulgarije
  • Hoofdstad Sofia
  • Munteenheid Bulgaarse Lev
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Bulgaars

Beleef Zornitza Family Estate

Amazing Zuid-Bulgarije met z'n twee

Verblijven in het Zornitza Family Estate

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Bulgarije te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak