Menu

Jack's Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Botswana samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een overblijfsel van een van 's werelds grootste supermeren: de Makgadikgadi droogde duizenden jaren geleden op als gevolg van de voortdurende verschuiving van de aardkorst. Jack's Camp is gelegen in deze prehistorische omgeving met slechts tien bedoeïenen tenten met en-suite badkamers en ruime slaapkamers met Perzische tapijten en koele katoenen lakens.

Vanuit uw eigen terras en tijdens de game drives, quad- of wandelsafari’s kan u de opvallende natuurfenomenen observeren. Naast de zwart gemaande Kalahari leeuwen, kunnen zeldzamere en ongrijpbare soorten zoals de bruine Hyena ook gespot worden. De tien luxe woestijntenten in Jack ’s Camp bevatten exotische Swahili bedoeïenen meubels en zeldzame Afrikaanse kunst. Elke tent heeft eigen badkamer.

Ontmoet uw gastheer Ralph Bousfield die behoort tot de meest deskundige gidsen in Afrika. Geniet van elegante diners bij kaarslicht met heerlijke wijn, wandelsafari’s  om te interageren met de stokstaartjes, fenomenale astronomie avonden, quadbiking op de prehistorische Makgadikgadi zoutpannen en de meest betoverende woestijn safari in Afrika!

  • Reizen naar Botswana Botswana
  • Hoofdstad Gaborone
  • Munteenheid Pula
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Botswana te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak