Menu

Chobe Bakwena Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Botswana samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Chobe Bakwena Lodge is ideaal gelegen nabij het Chobe National Park op nog geen 1,5 km afstand van de grens met Zambia, Zimbabwe en Namibië. Op nog geen 90 km verwijderd van de Victoria Falls en Livingstone, 300 km ten westen van de Okavango Delta en is gelegen ten Noorden van de indrukwekkende Makgadikgadi zoutvlakte.

De stijl van de Chobe Bakwena Lodge is geïnspireerd op de grootste culturele groep van Botswana genaamd de Bakwena. Bakwena betekent ‘’mensen van de krokodil’’. Het personeel bestaat dan ook uit lokale bevolking die in dit gebied woont, waardoor de accommodatie zich focust op duurzaam toerisme. Daarnaast investeert Bakwena Lodge ook in lokale projecten.

Activiteiten die u hier kunt ondernemen zijn onder andere gamedrives, rivier cruises, vissen in de rivier, vogels spotten, natuurwandelingen ondernemen, culturele tours maken en het bezoeken van Impalila island dat bekend staat om de vele baobab bomen die er groeien.

De Chobe Bakwena Lodge heeft 10 chalets. Elke chalet kijkt uit over de rivier. Daarnaast bevatten ze ook een eigen buiten-badkamer waar u kunt genieten van een douche onder de Afrikaanse zon of de sterrenhemel. Kortom, een verantwoorde lodge op een unieke locatie met tal van leuke activiteiten om uw verblijf hier perfect te maken.

  • Reizen naar Botswana Botswana
  • Hoofdstad Gaborone
  • Munteenheid Pula
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Chobe Bakwena Lodge

Het beste van Namibië, Botswana en Zimbabwe

Combineer de mooiste nationale parken

Etosha, Caprivi, Chobe en de Vic Falls

Combineer de beste nationale parken van Afrika met een bezoek aan de majestueuze Victoria Falls!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Botswana te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak