Menu

Wat geef je aan iemand die alles heeft?

Foto 2  Inge 2

Inge Van Lyssebeth

09/12/2023 10:35

Wat geef je aan iemand die alles heeft?

Tijd, heel veel gezellige tijd samen, waar ook ter wereld. Aandacht, een knuffel en een stukje van de wereld in een klein doosje, zodat u samen gezellige plannen kan maken voor een kleine trip of voor een ultiem avontuur! 

Toen mijn ouders nog leefden trokken we samen de ganse wereld rond. Zij hebben die microbe aan mij gegeven als kind, en toen ik ouder werd was het mijn beurt.

Weekendjes weg naar heerlijke boetiekhotels, selfdrives van Noorwegen tot Namibië en uitdagendere expedities naar Spitsbergen of Chili/Argentinië. Die amazing memories leven verder in mijn hoofd en in mijn hart.

Wil u ook een stukje van de wereld cadeau doen aan ouders, kinderen of familie en samen met hen Memories for Life creëren, dan verpakken wij dat stukje graag in een Amazing cadeaudoosje. Zodat u snel kan beginnen plannen en samen genieten.