Menu

Deel en herleef je memories for life

Foto Laura

Laura Van Caenegem

05/07/2023 12:23

Je maakt een fantastische rondreis, ziet ongelofelijke zichten, leert de meest gastvrije mensen kennen en wil het hele avontuur graag koesteren.

Hou jij een reisdagboek bij waarin je al je bestemmingen, indrukken en avonturen mooi bijhoudt? Maak je van je rondreizen fotoboeken om later nog eens door je belevenissen te kunnen bladeren? Of blijven al die mooie momenten in de fotogalerij van jouw gsm zitten? Te veel werk? Niet per se.

​​​​​​​

De Polarsteps app houdt bij waar je bent geweest en bij elke stop kan je je leukste foto’s toevoegen. In het bijschrift typ je je ervaringen, herinneringen, hetgeen je het meest bijblijft… Polarsteps is een leuke reisapp voor het plannen en volgen van je reizen. Het wil je verbonden houden met je reis - voor, tijdens en na je avonturen. De beste manier om jouw memories for life bij te houden!

© Copyright foto Polarsteps

Deel je memories for life met iedereen die ze wil horen

Hou je je reisdagboek voor jezelf? Of deel je de link, zodat je vrienden en familie je reis kunnen meevolgen? Onder je ‘posts’ in de reisapp kunnen ze berichtjes achterlaten, reageren op je foto’s en misschien zelf hun tips geven met leuke restaurantjes of de mooiste baaitjes in de buurt.

Jouw memories for life in een uniek fotoboek

Het leukste van de app is ongetwijfeld dat je je reisherinneringen van een digitale dagboek kunt omzetten in een uniek fotoboek. Al je bestemmingen worden overzichtelijk voorgesteld, met een kaartje, de datum en je notities uit de reisapp. Met één druk op de knop wordt een printklaar fotoboek samengesteld, wie wil kan die nog volledig naar zijn eigen hand zetten.


Waar houdt jij je memories for life bij?