Menu

Tarama in Barbouni club – Costa Navarino

Foto 2  Inge 2

Inge Van Lysebeth

01/02/2023 17:56

Ik nestelde me aan een gezellig beach tafeltje met uitzicht op het strand en de enthousiaste blauwgroene zee. Een beach club met eco chique design, zachte lounge muziek en perfecte service. Ze moeten hier niet onder doen t.o.v. de beach clubs in Marbella.

Mijn aperitief werd begeleid door een houten plankje met een drietal smeuïge substanties en Grieks brood. Ik stopte verstrooid een stukje brood en Griekse créme in mijn mond. Ik was meteen meer dan wakker. Ik kon mijn smaakpapillen niet geloven. Zoiets heerlijk had ik nog nooit gegeten.

Toen de ober me zei dat dit een typisch Griekse tarama was kon ik mijn oren nauwelijks geloven. Goddelijk gewoonweg. De andere papjes heb ik niet meer aangeraakt, voorgerecht heb ik geskipt en mijn lunch bestond vooral uit de beste tarama ter wereld. Daar verbleekt onze Europese industrie en tarama in plastieken potjes bij. Er is maar 1 adres voor deze heerlijke tarama: beachclub Barbouni.

Praktisch: Barbouri beach club wordt gedeeld door het Westin hotel en the Romanos in Costa Navarino.
 

The Romanos Costa Navarino

Ontdek het hier

 

Westin Costa Navarino

Ontdek het hier