Menu

Pack for a purpose

Kristien

Kristien Vereecken

08/08/2023 15:37

Small space, little effort, big impact

Wat is Pack for a Purpose? 

Pack for a Purpose is een non-profit organisatie die reizigers aanmoedigt om nuttige spullen mee te nemen voor lokale gemeenschappen in ontwikkelingslanden. Het idee is simpel: je kiest een bestemming en een project dat je wilt steunen, je bekijkt wat voor spullen ze nodig hebben, en je stopt ze in je koffer. Zo kun je een verschil maken voor mensen die het minder goed hebben, zonder veel moeite of kosten.

Projecten 

De projecten zijn gericht op onderwijs, gezondheid, dierenwelzijn, milieu en sociaal-economische ontwikkeling. Je kunt bijvoorbeeld schoolmateriaal, medische benodigdheden, sportartikelen, speelgoed of kleding doneren.

Alle hulp is welkom! 

Pack for a Purpose gelooft dat elke reiziger een positieve impact kan hebben op de wereld, hoe klein of groot ook. Door spullen mee te nemen die echt nodig zijn, kun je niet alleen de levenskwaliteit van de lokale bevolking verbeteren, maar ook een band creëren met de cultuur en de mensen die je ontmoet. Bovendien draag je bij aan een duurzame en verantwoorde manier van reizen, die respectvol is voor de natuur en de samenleving.

​​​​​​​Neem een kijkje op : https://www.packforapurpose.org/