Menu

The Ugly Sisters

foto-2-inge-2-6338647676056

Inge

31/05/2023 17:54

Don’t miss the wild water rafting on the Zambezi river!

The ugly sisters, Terminator I, the washing machine….  Elke “rapid” (waterversnelling) in de Zambezi rivier krijgt de meeste gekke namen… namen die er niet om liegen. Een rafting op de Zambezi is een groot familie-avontuur en waanzinnige fun.

Voor wie?

Je moet enkel beschikken over een goede gezonde conditie en ervaren instructeurs begeleiden jou over een van de spannendste rivieren ter wereld. De jeugd is er gek op. Ouders met een jonge mindset ook.

De Zambezi rafting start in het stadje Victoria Falls, Zimbabwe. De machtige watervallen van Victoria Falls liggen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. Maak hier een stop van 2 nachten of nog beter, 3 nachten.

Er is zoveel te ontdekken

Een bezoek aan de watervallen (reken op 2 uur voor een wandeling om ze volledig te zien), maak een spectaculaire helikopter vlucht, drink gin tonics tijdens een rustige sunset cruise en geniet van de gekke nijlpaarden, ga op game drive op zoek naar leeuwen in het Zambezi National park en voor de adrenaline junkies: spring van de 111 meter hoge Victoria Falls brug boven de kolkende Zambezi rivier!


 

De machtige Victoria Falls

Ontdek de Vic Falls

 

Cruisen op de Zambezi River

Ontdek de Zambezi River