Menu

7 belangrijke momenten

Foto Saïna

Saïna Saelens

22/04/2024 14:53

Belangrijke momenten ... 

U kan niet aan elk moment in uw leven evenveel aandacht schenken, maar er zijn 7 mijlpalen die u niet zomaar voorbij mag laten gaan. Tijd om te vieren, zeer zeker. Maar hoeft dit met een groot event met een massa mensen? Waarom geen klein intens event met die mensen die u het nauwst aan hethart liggen: uw partner, kinderen, ouders, goede vrienden, …


En met hen samen vertrekken op een amazing trip naar een verscholen hoek van de wereld en daar samen de meest amazing  reisavonturen beleven. Wat u samen meemaakt, zijn memories for life. U draagt het voor altijd mee in uw hart.

Hier geven we u graag een overzicht van 7 belangrijke momenten in uw leven, die u op een amazing manier kan beleven.

1. U wordt 40, 45, 50, ...

Party party party, dat kan uiteraard. Maar waarom eens niet iets anders en uw speciale verjaardag in het buitenland vieren.
​​​​​​​
Aan de mediterrane kust, in de jungle van Cambodja of heel ver weg op een vergeten eiland?

Gezellig met z’n twee, met de kinderen of met een paar heel dierbare vrienden.

2. Uw huwelijksverjaardag 

Een zilveren, gouden, diamanten ... of een tinnen jubileum.

Waarom uw partner niet verrassen met een romantische huwelijksverjaardag op een exotisch eiland?

La Réunion, Mauritius, de Seychellen, de Malediven, …het paradijs voor uw huwelijksverjaardag!


Vele hotels leggen de “second honeymooners” in de watten en trakteren met feestkortingen, romantische candlelit dinners, spa behandelingen, en zoveel meer. Het perfecte moment om uw partner te verwennen, even aan het gewone leven te ontsnappen en samen te herbronnen!

3. De kinderen verlaten hun nest

16, 18 of 21 … het einde van de humaniora, het einde van de hogeschool of universiteit…. U bent apetrots maar misschien ook een beetje emotioneel. Vaak is dit ook het moment dat ze uitvliegen en het ouderlijk nest verlaten.

Hou nog even vast aan dit moment en beleef samen met hen een “coole”reis. Ontdek samen andere culturen en ervaar hoe het er aan toe gaat aan de andere kant van de wereldbol. Opgaan tussen de wolkenkrabbers van New York of Hong Kong, wildwater raften op de Colorado, zweven door de jungle tijdens een canopytour, een jeepsafari in de Serengeti, een bungeejump boven de Victoria Falls, …

Vertel ons hoe uw familiemoment er moet uitzien, waar u en zij vanhouden. Wij creëren graag die amazing familiereis voor u.

En als ze dan ooit uitvliegen, bewaart u voor altijd die fantastische momenten.

4. Uw huwelijksreis

Als jong koppel trekt u er vaak op uit. Een weekend of een weekje weg. Soms trekt u er langer op uit – met de rugzak –het avontuur tegemoet, het budget onder controle. Af en toegaat iets fout, af en toe voelt u zich beetgenomen. En af en toe vraagt u zich af waar u terecht gekomen bent. Daar is niets mis mee.

Tot het tijd wordt voor de planning van uw huwelijksreis. Liefst nog steeds met een tikkeltje avontuur en ontdekking, maar het accent ligt nu op genieten en verwend worden, op elkaar en op pure romance. Laat dit deel van uw leven over aan specialisten zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Deze reis moet uniek zijn, hier mag u niets aan het toeval overlaten.

Een gouden tip: de lengte van uw reis is niet zo belangrijk.

De invulling ervan des te belangrijker.

5. Een belangrijke stap in uw carrière

Na jaren hard werken en stress volgt de beloning: u maakte een hoge sprong op de carrièreladder, u deed een megadeal met uw firma, of … u laat het over aan de volgende generatie. De bekroning op uw werk. Eindelijk tijd voor uzelf, u hebt het meer dan verdiend!

Tijd om te reizen, de wereld te ontdekken, te genieten. Waarom deze mooie nieuwe periode niet inluiden met een amazing reiservaring? Wat staat nog op uw bucketlist en is er door de drukte nooit van gekomen? Met uw gids Indiana Jones achterna bij de tempels van Cambodja, een tocht met uw 4x4 huurwagen door het waanzinnige desolate landschap van Namibië? Waarom niet? We inspireren u graag!

6. Don Corleone achterna

Om het met de legendarische woorden van Don Corleone te zeggen: 
“A Man Who Doesn't Spend Time With His Family CanNever Be A Real Man”.

De familie is de hoeksteen van de maatschappij, aldus TheGodfather. Familiemomenten maakt u exclusief door ze samen op een amazing plek te delen: een waanzinnige vakantievilla op een exotisch eiland, een familiecruise in Azië, het beste van twee werelden in Canada, een amazing safari in de Afrikaanse savannes. Alles kan. 

We combineren graag de wensen van de hele familie in één amazing familiereis, zodat alle generaties gelukkig zijn en genieten.

7. Er zijn zo van die momenten

Waarbij u heel gelukkig bent of net omgekeerd. Waarvan u beseft dat u zevoor altijd wil koesteren. Nog één keer samen dit, nog één keer samen dat….

Nog één keer extra genieten.

Wat ook de reden mag zijn.

We helpen u graag bij het creëren van deze droomreis.