Menu

Six Senses Comino

Foto Saïna Saelens

Saïna Saelens

05/09/2023 16:34

Kennen jullie het eiland Comino? Het is een klein paradijsje in de Middellandse Zee tussen Malta en Gozo. Hier kom je om te genieten van de rust, de natuur en het kristalheldere water. Het eiland is onbewoond, momenteel dan toch… Six Senses, de luxueuze befaamde hotelketen is momenteel volop bezig met de opbouw van een fenomenaal prachtig resort op het eiland. Men verwacht dat de opening voor volgend jaar, 2025, zal zijn!

Six Senses is een bekende keten van duurzame en wellness-gerichte resorts, en spa's, die zich onderscheidt door zijn unieke locaties en design. Het nieuwe resort op Comino zal bestaan uit 100 kamers, suites en villa's, die allemaal een prachtig uitzicht zullen hebben op de zee of de tuinen. Het resort zal ook beschikken over een spa, een fitnesscentrum, een zwembad, een restaurant, een bar en een lounge. Bovendien zal het resort gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen, lokale materialen en biologische producten om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren en de natuurlijke schoonheid van het eiland te respecteren.

Wij, bij Amazing Destinations, zijn alvast ontzettend benieuwd naar de opening van deze parel in de Middellandse Zee. Ongetwijfeld een verblijf om toe te voegen op de bucketlist van elke reiziger die houdt van luxe, rust en de natuur!

​​​​​​​© Copyright fotomateriaal @ Six Senses


 

Het zonnige Malta

Ontdek Malta