Menu

Uitzonderlijke natuurlijke schoonheid

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Indonesië telt meer dan 15.000 eilanden! Er zijn dan ook eindeloos veel combinaties mogelijk wanneer u een rondreis in Indonesië plant. Bali, Java & Lombok komen regelmatig terug, omdat deze eilanden gemakkelijk te bereiken zijn en er veel te zien valt op een relatief kleine oppervlakte. Bent u toch op zoek naar iets specialer zonder nodeloos veel overstappen te maken, dan raden we u een verblijf aan op Flores of Nusa Penida.

Het indrukwekkende Komodo National Park

Flores is een van de minder bekende eilanden van Indonesië. Maar door zijn verlaten stranden, ongerepte natuur, vriendelijke bevolking en een oogstrelend mooi binnenland is het zeker de moeite waard om dit te combineren met andere eilanden in de regio. De havenplaats Labuan Bajo is gelegen in de meest westerse hoek van het eiland en wordt vaak gebruikt als uitvalsbasis om het Komodo National Park te bezoeken. Niet alleen de fauna en flora zijn er indrukwekkend, ook de duikgebieden worden tot de mooiste ter wereld bestempeld.

Als u op Flores verblijft, is een uitstap naar Komodo National Park een must. Dit nationale park is bekend omwille van zijn prachtige natuur en uiteraard de komodovaraan. Dit is een van de oudste diersoorten van de wereld en alhoewel ze er niet echt snel uitzien, kunnen ze razendsnel aanvallen. De begeleiding door een ervaren ranger is daarom onontbeerlijk. Het park zelf bestaat uit meerdere eilanden, waaronder het bekende Komodo, Padar en Rinca. Ook meerdaagse trips langs verschillende eilanden zijn mogelijk, al hangt daar wel een behoorlijk prijskaartje aan vast.

Instafamous Nusa Penida

Het kleine eiland Nusa Penida, ten zuiden van Bali, ligt met zijn droomstranden in het noorden, ruige kalksteenrotsen in het zuiden en groene heuvels in het binnenland., ver van de platgetreden paden De natuur is er overweldigend mooi. Typerend voor Nusa Penida zijn de gigantische kliffen en indrukwekkende viewpoints. De bekende Instagramtopper Kelingking viewpoint is ronduit schitterend en biedt een magnifiek zicht over de zee, de rotsformatie in de vorm van een T-rex en het parelwitte zandstrand. Ook vanaf Pulau Seribu zal u onder de indruk zijn van het zicht op de omringende eilanden. In de zee rond Nusa Penida zwemmen gigantische manta’s van 2 tot 3 meter breed. Het is een waar voorrecht om deze reuzen te kunnen spotten.

  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Beleef Uitzonderlijke natuurlijke schoonheid

Amazing honeymoon in Indonesië

Ontdek drie verschillende eilanden

Amazing avontuurlijke honeymoon in Indonesië

Verborgen parels ontdekken ❤

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak