Menu

Tanah Gajah, a resort by Hadiprana

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een paar kilometer ten noorden van Ubud, in het Balinese dorp Tanah Gajah, ligt Tanah Gajah Resort by Hadiprana. Het hotel ligt verstopt tussen uitgestrekte rijstvelden en een weelderige natuur en is een oude traditionele Balinese woning die met vakmanschap omgetoverd werd tot een sprookjesachtig resort met een zichtbare lokale toets.

Alle twintig villa’s hebben een modern interieur met traditionele accenten. Het meubilair is gemaakt van donker hardhout afkomstig uit Java. Er zijn in totaal vier villatypes: suites, pool villa’s, spa pool villa’s en een luxe hadiprana villa. Het verschil zit voornamelijk in de grootte en uitrusting.

In de nabije omgeving valt er veel te beleven zonder dat u gebruik dient te maken van gemotoriseerd vervoer. Ga wandelen tussen de adembenemende groene rijstvelden of maak een ontspannende fietstocht. Laat uw lichaam en geest tot rust komen in de schitterende spa van het resort.

’s Avonds dineert u in een exclusief restaurant tussen de rijstvelden. Geniet hier van de zonsondergang en laat u vervolgens betoveren door de vuurvliegjes die tevoorschijn komen en zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Romantiek verzekerd!

  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Enkele foto's


Beleef Tanah Gajah, a resort by Hadiprana

Amazing familiereis in Indonesië

Het beste van Indonesië

Amazing honeymoon in Bali

De romantische bestemming bij uitstek!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak