Menu

Paradijselijke stranden

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een paradijselijk strandverblijf mag niet ontbreken tijdens uw rondreis in Indonesië. Idealiter sluit u uw reis af met enkele dagen rust op het strand. We sommen hieronder alvast enkele mogelijkheden voor u op:

Gili Trawangan

Wanneer u uw vizier op scherp stelt vanaf de noordwestelijke hoek van Lombok, ziet u aan de horizon drie idyllische atollen, waar het zand poederachtig wit is, het water een helder turquoise kleur heeft en de zonsondergangen over de Mount Agung van Bali spectaculair zijn.

De eilandengroep bestaat uit drie kleine eilanden die elk verschillen van karakter. Het grootste, Gili Trawangan, telt leuke bars, beach clubs en goede restaurants. Voor duik- en snorkelliefhebbers is deze plek een waar paradijs. 

Lombok

De badplaats Senggigi is de belangrijkste toeristische bestemming maar nog steeds een zeer goed alternatief voor de drukkere stranden op Bali. De zuidkust van Lombok is meer en meer in opkomst, alhoewel het plaatsje Kuta voorlopig niet meer voorstelt dan een verzameling huizen en kleine hotels. Dé grootste aantrekkingskracht  zijn de azuurblauwe zee, de schitterende stranden en de mogelijkheden om te surfen. Het strand van Pantai Segara maar vooral ook de bijna cirkelvormige baai van Tanjung Aan beantwoorden perfect aan het plaatje van een idyllisch droomstrand.

Bali

Het meest bekende en toeristische deel van Bali is ongetwijfeld de zuidkust. De mooiste stranden van het eiland situeren zich van de westkust met het bijzonder levendige Kuta Beach en het mondaine Seminyak tot de kalmere stranden van Sanur aan de ooskust of Jimbaran, Nusa Dua en Uluwatu in het zuiden..

Elk strand is verschillend en geschikt voor een bepaald type klant. Graag zoeken wij met u uit waar u het beste uw droomreis afsluit.


  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Beleef Paradijselijke stranden

Amazing honeymoon in Indonesië

Ontdek drie verschillende eilanden

Amazing Java & Bali met z'n twee

Afwisseling tussen cultuur & natuur

Amazing familiereis in Indonesië

Het beste van Indonesië

Amazing familiereis in Bali

Ontdek samen alle windstreken

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak