Menu

Misool

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Dit turkooisblauwe romantische eiland is de tropische getaway bij uitstek. Als een van de meest oostelijke eilanden van Indonesië ligt deze parel verborgen in een archipel van verlaten eilanden. Voor de bouw van dit resort is geen enkele boom gekapt en alles voelt er onaangeroerd en ongerept. Alsof de tijd er heeft stilgestaan.

De villa’s zijn opgetrokken uit herbestemde tropische houtsoorten en staan voor comfort, privacy en duurzaamheid. Ze zijn allemaal ingericht met typisch Balinese elementen en hebben een openlucht badkamer. Elke villa heeft een uniek en panoramisch uitzicht over de helderblauwe wateren. Idyllischer dan dit wordt het niet.

Het restaurant ligt aan de noordelijke lagune, onder de kokospalmen, en heeft een Westerse en Aziatische keuken met een sterke nadruk op vers, lokaal en biologisch. Misool staat verder ook bekend om zijn majestueuze koraalriffen, vanaf uw terras duikt u er rechtstreeks in. De Misool Foundation staat in voor de bescherming ervan en organiseert talloze excursies op en in het water.

  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Beleef Misool

Amazing Misool Experience

De tropische getaway bij uitstek!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak