Menu

Katamaran Resort

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Pal aan het Mangsit-strand in het gezellige Senggigi ligt het populaire Katamaran Resort. De ongerepte oceaan, het weelderige landschap, de prachtige zichten op de vulkaan Agung; in deze mooie omgeving komt u gegarandeerd tot rust. Bovendien is dit een perfecte locatie voor de verkenning van het groene eiland.

Hoewel het Katamaran Resort 129 kamers telt, voelt het toch kleinschalig aan. De inrichting van de kamers varieert van modern tot eerder traditioneel, maar steeds met alle voorzieningen die u maar kan wensen. Naast een restaurant in het hart van het resort telt het Katamaran Resort ook een tweede restaurant dat te bereiken is na een korte wandeling of met een golfkarretje. Dit hoger gelegen restaurant biedt u een gevarieerde keuken – van pizza’s tot salades – en vooral een prachtig uitzicht op de oceaan. Reist u met uw geliefde, dan is dit dé plek voor een romantisch diner; indrukwekkende zonsondergang inbegrepen!

We gaan niet beweren dat de stranden aan de westkust van Lombok de mooiste van Indonesië zijn, maar het prachtige infinity zwembad van het Katamaran Resort maakt veel goed. Het Katamaran Resort neemt u mee op een onvergetelijke reis!

  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Beleef Katamaran Resort

Amazing familiereis in Indonesië

Het beste van Indonesië

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak