Menu

Indigo Beach Seminyak

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Indigo Beach Hotel wordt door een wegje voor wandelaars, fietsers en bromfietsen gescheiden van het strand van het hippe en drukke Seminyak. In de omgeving kan u gezellig winkelen in kleine boetieks en lekker eten in de lokale restaurants. Seminyak bruist.

Indigo Beach behoorde meteen tot de top van de hotellerie in Bali. De afwerking van het hotel is modern, luxueus, met typische Balinese elementen. Het mooie strakke hout komt extra tot zijn recht door een zachte design verlichting.

De kamers zijn verdeeld over een aantal gebouwen: alle kamers liggen heel rustig, ze kijken uit op het groen of de zee (zijdelings). In de villa’s beschikt u over een privézwembad waar u helemaal tot rust kan komen.

De sfeer in het hotel zelf is rustig, u hoort constant een zachte loungy beat. Het ontbijtbuffet is trendy en zeer uitgebreid: u vindt er alles, van super gezond tot zwaarder, Aziatisch en internationaal. Aan de bar kiest u zelf de samenstelling van uw ochtendsapje: u hebt keuze uit ontelbare groenten, fruit en kruiden. Een absolute detox om de dag te beginnen. De bediening is er ook bijzonder attent.

Overdag hebt u keuze om te relaxen aan het boomrijke "schaduwzwembad" of aan een van de andere twee zwembaden. Indigo beschikt ook over een luxueuze Spa waar u zich heerlijk kan laten verwennen. 

  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Beleef Indigo Beach Seminyak

Amazing honeymoon in Indonesië

Ontdek drie verschillende eilanden

Amazing familiereis in Bali

Ontdek samen alle windstreken

Amazing Indonesië met z'n twee

Optimaal genieten van de groene natuur

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak