Menu

Indigo Beach Seminyak

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Indigo Beach Hotel wordt door een wegje voor wandelaars, fietsers en bromfietsen gescheiden van het strand van het hippe en drukke Seminyak. In de omgeving kan u gezellig winkelen in kleine boetieks en lekker eten in de lokale restaurants. Seminyak bruist.

Indigo Beach opende in 2017 zijn deuren en behoorde meteen tot de top van de hotellerie in Bali. De afwerking van het hotel is modern, luxueus, met typische Balinese elementen. Het mooie strakke hout komt extra tot zijn recht door een zachte design verlichting.

De kamers zijn verdeeld over een aantal gebouwen: alle kamers liggen heel rustig, ze kijken uit op het groen of op de zee (zijdelings). In de villa’s beschikt u over een privé zwembad waar u helemaal tot rust kan komen. Verwen uzelf in de luxueus uitgeruste badkamer, of kom tot rust in uw patio. 

De sfeer in het hotel zelf is rustig, u hoort constant een zachte loungy beat. Het ontbijtbuffet is trendy en zeer uitgebreid: u vindt er alles, van super gezond tot zwaarder, Aziatisch en internationaal. Aan de bar kiest u zelf de samenstelling van uw ochtendsapje: u hebt keuze uit ontelbare groenten, fruit en kruiden. Een absolute detox om de dag te beginnen. De bediening is er ook bijzonder attent.

U kan hier ook terecht voor lunch en diner, waarbij men u aan tafel bedient.

Aan het strand opende recent de beachbar en einde 2018 opent ook een restaurant aan de zee, waarvan de sfeer zal aansluiten bij andere trendy beach clubs in de omgeving.

Overdag hebt u keuze om te relaxen aan het boomrijke "schaduwzwembad" of aan een van de andere twee zwembaden. Indigo beschikt ook over een luxueuze Spa waar u zich heerlijk kan laten verwennen.   • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Enkele foto's


Beleef Indigo Beach Seminyak

Privé begeleide rondreis door Bali in al zijn charme

Ontdek het Godeneiland terwijl u verblijft in charmante boutique hotels

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak