Menu

Exclusief eilandverblijf

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Indonesië - Bali samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Hoewel Indonesië een druk bezochte reisbestemming is, zijn er nog onontdekte pareltjes te vinden! U moet voor een verblijf op sommige van de eilanden wat dieper in uw buidel tasten, maar krijgt er echte ongerepte natuurlijke schoonheid voor in de plaats.

Moyo Island

Moyo Island, oostelijk van Lombok gelegen, is een klein maar aantrekkelijk eiland waarvan twee derde uit wildreservaat bestaat. Het centrale plateau met zijn groene savanne en bossen is de ideale heimat voor herten en exotische zangvogels. In tegenstelling tot de rest van de archipel, treft u hier geen zwarte lavastranden aan, maar wel tal van mooie witte zandstranden. Ook koraalriffen, ideaal voor duik- en snorkelliefhebbers, vervolledigen dit idyllische plaatje. 

Misool

Misool is een van de grootste van de ongeveer 1000 eilanden die deel uitmaken van Raja Ampat archipel. Deze eilanden worden omringd door indrukwekkende riffen en beschikken over de rijkste biodiversiteit ter wereld. Door het kristalheldere water is het zelfs niet nodig om te snorkelen, een blik vanaf de boot is al voldoende om te kunnen genieten van de meeste exotische zeebewoners.

Sumba

Bent u op zoek naar een ongerept eiland met een traditionele cultuur? Waar de inwoners leven volgens eeuwenoude tradities en rituelen, het landschap bezaaid is met rijstvelden en de stranden oogverblindend zijn? Op een uurtje vliegen van Bali ligt deze relatief onbekende en ongerepte parel.

  • Reizen naar Bali - Indonesië Indonesië - Bali
  • Hoofdstad Jakarta
  • Munteenheid Roepia
  • Tijdszone UTC +8
  • Taal Indonesisch

Beleef Exclusief eilandverblijf

Amazing Aman Experience in Indonesië

Ultieme luxe in Aman-hotels

Amazing Misool Experience

De tropische getaway bij uitstek!

Amazing Nihi Sumba Experience

Ontdek dit exclusieve eiland!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Indonesië - Bali te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak