Menu

Buenos Aires

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Argentinië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Verleidelijke tango

Buenos Aires bestaat uit een mengelkroes van Europese glorie en Latijns-Amerikaanse passie en dat maakt de sensuele stad de thuishaven van de verleidelijke tango. Overal waar u komt, ziet u wel iemand die de dans uitvoert. Laat u in een van de lokale bars verleiden tot een sensuele dans of ga lessen volgen.

In het spoor van Evita Perón

Aanraders in Buenos Aires zijn onder meer het Cementerio de la Recoleta. U kan er uren rondwandelen op het kerkhof waar u wordt omringd door marmeren mausolea. Bezoek er het graf van Evita Perón, de vrouw die met haar charismatische glimlach het voltallige Argentijnse volk aan haar zijde kreeg of ga een voetbalmatch bijwonen. Argenitinië staat ook bekend om zijn gegrilde vlees. U moet er hoe dan ook een goede steak gegeten hebben in een van de vele lokale restaurants. De bife de chorizo is de lokale specialiteit, nooit eerder hebt u zoiets geproefd!

In het centrum moet u absoluut de Plaza de Mayo gezien hebben. Het plein is omringd door de Casa Rosada, het Cabildo en de kathedraal van de stad. Het plein is de verzamelplek bij uitsek, of het nu voor een betoging of een volksfeest is. Op de Plaza de la República vindt u een witte obelisk die centraal op het plein staat. De obelisk is gebouwd om de eerste onafhankelijkheidsverjaardag van Spanje te vieren. De breedste boulevard ter wereld, Avenida de 9 Julio, is een toegangsweg tot het plein.

Rust in de drukte

Elke zondag kan u in de wijk San Telmo terecht op de grote markt. U vindt er de leukste souvenirs en kan er gezellig rondwandelen. Ook de zijstraatjes zijn de moeite waard. Daar vindt u leuke boetieks en kleine restaurants tussen de koloniale gebouwen.

Picknicken in het weekend of een prachtige natuurwandeling of fietstocht maken doet u in het Reserva Ecológica Constanera Sur. Het 350 hectare groot stukje natuur is de thuishaven van meer dan 300 vogelsoorten samen met schildpadden en leguanen.

Dit hoogtepunt behelst slechts een fractie van wat u in Argentinië allemaal kan beleven. Amazing Destinations helpt u dan ook graag het in elkaar steken van uw droomreis naar dit prachtige Latijns-Amerikaanse land.

  • Reizen naar Argentinië Argentinië
  • Hoofdstad Buenos Aires
  • Munteenheid Argentijnse peso
  • Tijdszone UTC -3
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Buenos Aires

Chili, het mysterieuze Paaseiland en Buenos Aires

Een gevarieerde Latijns-Amerikaanse combi

De contrasten van Argentinië

Bruisend nachtleven & krakende gletsjers

Luxueuze rondreis door Argentinië

Verblijf in de mooiste hotels

Crazy combi: Argentinië en Chili

Het beste van moedernatuur ❤

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Argentinië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak