Menu

Amazing Destinations loopt voor Kom op tegen Kanker

  • Home
  • Amazing Destinations loopt voor Kom op tegen Kanker

Amazing Destinations loopt 100 kilometer

Voor de eerste keer doet er dit jaar een team gemotiveerde sportievelingen van Amazing Destinations mee aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

Velen onder ons komen in aanraking met deze vreselijke ziekte. Familie, vrienden en collega’s worden getroffen. Net daarom vinden we het zo belangrijk om ons steentje bij te dragen.  

We need you!

Jantien, Ans, Carmen en Elien lopen op 22 maart 2020 respectievelijk 10, 20, 30 en 40 kilometer voor het goede doel. En óf we gemotiveerd zijn. Zonder uw steun kunnen we echter niet starten. Via onderstaande lijst kan u een gift selecteren en overmaken op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker.

Vanaf €40 euro heeft u recht op een fiscaal attest waarmee u 45% van het totaalbedrag terugkrijgt.

Aan iedereen die ons steunt willen we alvast 1000 keer dikke merci zeggen!

Wie we alvast eindeloos dankbaar zijn, is Maxine Stevens, onze fotografe.

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Hoe het werkt:

1. U selecteert de items die u wenst te geven door een nummer in te voegen in het veld naast het item. Aan elk item is een specifieke prijs gekoppeld. U kan een item verschillende keren geven, of meerdere items schenken.

2. Nadat u heeft beslist wat u wenst te geven, vult u uw naam, e-mailadres en een persoonlijke boodschap (niet verplicht) in. U kan kiezen om u in te schrijven op de nieuwsbrief en geeft aan dat u geen robot bent.

3. Druk op de knop "Verstuur". TIP: Noteer het bedrag dat u gegeven heeft alvorens op "Verstuur" te duwen.

4. Er zal een nieuw scherm openen waarop u bedankt wordt voor uw gift en de betalingsdetails vermeld staan.

5. Binnen de 48 uur ontvangt u een e-mail van Amazing Destinations met dezelfde betalingsdetails (indien u de betaling nog niet uitgevoerd zou hebben) en een overzicht van uw gift.

Item en prijs/stuk

Schenken