Menu

Arabian Nights Village

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Abu Dhabi samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Arabian Nights Village, dat tussen indrukwekkende duinen ligt, bevat de ziel en de essentie van het oude Arabië. Het werd speciaal ontwikkeld om bezoekers de mythische en tijdloze schoonheid van de woestijn en het traditionele Emirati-leven te laten beleven. Uw reis door de woestijn begint wanneer ervaren gidsen u over torenhoge duinen loodsen.

Naarmate u dichter bij het dorp komt – dat verrassend opduikt uit een enorme duinenvallei – betreedt u een pittoreske binnenplaats met twee wachttorens in traditionele stijl - Zakher en Al Manhal - die genoemd zijn naar de residenties van wijlen Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, de Vader van de Natie.

Ter plaatse kan u tal van woestijnactiviteiten uitproberen: u kan kameelrijden, met quadbikes over de duinen scheuren, dune bashing met volledig gekwalificeerde chauffeurs, en sandsurfen op steile hellingen.

’s Avonds staat er een uitgebreid buffet voor u klaar in het restaurant Al Maqam, wat zoveel betekent als ‘De plaats voor bijeenkomsten’. Tijdens het diner luistert u naar traditionele Arabische muziek en geniet u van een optreden van buikdanseressen.

  • Reizen naar Abu Dhabi Abu Dhabi
  • Hoofdstad Abu Dhabi
  • Munteenheid Dirham
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Arabisch

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Abu Dhabi te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak