Menu

Stel uw droomreis samen

Onze Exclusieve Aanbiedingen

Wij zijn op zoek naar een (Senior) Traveldesigner

Bekijk hier de vacature

 

Onze favoriete bestemmingen

Onze favoriete boutique hotels

Groepsfoto 1

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

 

Deze reis overtrof onze verwachtingen en dromen heel ver!

- December 2023

Beste Nanou,

We zijn sinds zondag weer thuis na onze wondermooie belevingen in Japan. Deze reis overtrof onze verwachtingen en dromen heel ver. De start van ons avontuur plannen met een vlucht in Business class bij Lufthansa was een goeie keuze. Dit doen we opnieuw. Lufthansa is heel klantvriendelijk en werkt met uitstekend personeel van piloten tot stewards toe. [...]

Van bij aankomst in Japan tot onze terugreis naar België was alles maar dan ook alles werkelijk perfect georganiseerd. Chauffeurs, agenten, gidsen, treinen, metro enz.: alles en iedereen werkt stipt op tijd, met een heerlijk uiterst warm en respectvol gevoel naar de klant toe. Japanners kennen er wat van om hun toeristen welkom te heten en te verwennen.

Elke plaats die we bezochten van Tokyo tot Osaka was de moeite. De door jullie gekozen tijdsduur per plek was uitgekiend en correct. Alle folders en info hebben we nodig gehad. We wandelden elke dag 14 km, en ontmoetten Belgen en andere nationaliteiten die de reis een tweede keer maakten omdat hun eerste bezoek veel te kort was. Dat was bij ons gelukkig niet het geval.

De herfstkleuren waar we zo naar uitkeken, hebben we gezien ondanks de ook daar uitgestelde herfst. De Japanse esdoorn kleurde al mooi bloedrood en de ginkgo zachtgeel. De tuinen rondom de tempels waren zo mooi, en we waren oprecht zwaar onder de indruk. Ook de ‘castles’ en shreins, zoals het gouden paleis in Kyoto en ‘Fushimi’ in Uji, de shrein in zee bij Myamaya verbaasden ons. Teshima en Benesse met moderne kunst en architectuur waren een fijne bijzondere impressionante afwisseling.

Restaurants reserveren was problematisch. Onze gidsen hebben ons gelukkig geholpen. Maar zelfs zonder reservatie, konden we lekkere yakitori of Wagyu beef eten zomaar bij een station of in een van de luxueuze winkelcentra. De hotels waren zeer goed en uitstekend gelegen. Park hotel in Tokyo stelde een beetje teleur: teveel lawaai van de treinen en een kleine kamer waar we struikelden over onze valiezen. [...]

In de ryokan hadden we even een cultuurshock, echter de zalige ontspannende baden deden ons deze onmiddellijk vergeten, en de op en top Japanse leefwijze zoals in de ryokan dragen we voor altijd mee in onze herinneringen.

Kortom mevrouw: u heeft er wel werk van gemaakt samen met de agenten in Japan, dit mooie, mooie land, verfijnd en ontwikkeld tot op het bot. Ongelooflijk hoe goed u dit kon aanvoelen. Warme dank om ons deze onvergetelijke ervaring te bezorgen en om uw kalmte te bewaren toen we even in paniek waren bij het uitstellen van de vluchttijden. We maken alvast veel reclame en plannen ongetwijfeld een nieuwe verre vakantie bij Amazing Destinations. Jullie doen jullie naam eer aan want de reizen die jullie uitstippelen zijn echt waaw.

Met lieve groet

Marc en Katelene 

 

Onze planeet beschermen dankzij duurzaam toerisme is een must!

Vanaf maart 2023 maakt Amazing Destinations deel uit van Travelife. Als certificeringsinstantie, geaccrediteerd door de Global Sustainable Tourism Council (GSTC), is Travelife de hoogste wereldwijde instantie voor duurzaamheid in toerisme, ondersteund door de Verenigde Naties.


Iedere 2 jaar wordt getoetst of ondernemingen nog steeds voldoen aan de strenge criteria van Travelife. Deze hebben betrekking op zowel duurzaamheidsmanagement, kantooractiviteiten, samenwerking met leveranciers en accommodatie, als op een doorgedreven communicatie met klanten over de vooropgestelde actiepunten..


Wij houden u op de hoogte  van de acties en inspanningen die u van ons mag verwachten.

 

We werken op afspraak

U bent hartelijk welkom in onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent! Mogen wij u wel vragen even te bellen voor een afspraak. Zo kunnen we beter plannen en kunnen we ruim de tijd voor u nemen.


Ook een video call kan ! Ideaal voor een eerste verkennend gesprek.Klik hier uw afspraak vast

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan