Menu

Roadtrippen langs de Tuinroute en de Panoramaroute

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De Panorama Route

De Panorama Route langs de Blyde River Canyon in de provincie Mpumalanga is ongetwijfeld een van de mooiste en populairste reisbestemming in Zuid-Afrika. De route leidt door de prachtige ruige bergketens van de Noordelijke Drakensbergen. Dit dramatische landschap met haar grote hoogten en diepe dalen biedt een spectaculair uitzicht en zorgt voor fantastische foto's. Misschien denkt u zich al een kleine voorstelling te kunnen maken van de vergezichten die u vanaf hier over het prachtige natuurschoon heeft. Maar de werkelijkheid zal alles overtreffen!

De Tuinroute

De Tuinroute, een slanke strook kustvlakte tussen Mossel Bay en Storms River Mouth, heeft een legendarische status als Zuid-Afrika 's paradijs – terug te vinden in de lokale namen zoals Tuin van Eden en Wildernis. Deze zachte, groene, beboste strook van bijna 200 km wordt doorsneden door rivieren uit de bergen in het noorden, die naar beneden tuimelen naar de zuidelijke rotsachtige kusten en zandstranden.

Route 62

Lang niet zo bekend als de Tuinroute, maar een van de meest lonende reizen in de Westkaap is de bergroute van Kaapstad naar Port Elizabeth, grotendeels langs de R62, en dus vaak aangeduid als Route 62. Deze reis voert u door enkele van de meest spectaculaire bergpassen in het land. De “achertuin” van de Kleine Karoo woestijn is in sommige opzichten meer de moeite waard dan de werkelijke Tuinroute, omdat het veel minder ontwikkeld is, met spectaculaire landschappen, stillere wegen en een aantal geweldige kleine steden om te bezoeken.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Roadtrippen langs de Tuinroute en de Panoramaroute

Safari in Zuid-Afrika met de kinderen

Zuid-Afrika is een heerlijke bestemming om met uw kinderen te ontdekken!

Self drive rondreis Zuid-Afrika – de Kaap & Tuinroute

Combineer de Kaapprovincies met de een stuk van de Tuinroute en een safari in Addo Elephant National Park

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak