Menu

Gorah Elephant Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gorah Elephant Camp is gelegen in het hart van het malariavrije Addo Elephant National Park. Het uit de 19e eeuw daterende Gorah House is volledig gerestaureerd in oorspronkelijke staat en dient nu als hoofdgebouw van de lodge en is tevens een nationaal monument. Het biedt een prettige sfeer, vriendelijke service en heeft oog voor detail. Gorah is aangesloten bij Relais & Chateaux.

Met maximaal 22 gasten is Gorah een kleinschalig kamp. De elf ruime en luxe tenten ademen de romantische sfeer van de jaren 1900, gecombineerd met een modern comfort en luxe. De tenten zijn gebouwd op een houten vloer en zijn voorzien van een zithoek, een en suite badkamer en een privé dek. Deze biedt u een prachtig panoramisch uitzicht over de eindeloze savannen.

In de boma kunt u relaxen, dineren onder de sterren en uiteraard heerlijk bijkomen aan het prachtige zwembad, welke uit rotsen is gehouwen. Ook de zonovergoten ligbedden of de schaduw van Gorah's Elephant Camp patio's zijn goede plekken om de rest van de dag door te brengen na een inspannende game drive. Vanuit de lounge en de veranda heeft u een prachtig uitzicht over de waterdrinkplaats waar regelmatig wild komt drinken. Bij het vallen van de nacht heerst er een magische sfeer van rust, alleen onderbroken door de geluiden van drinkende dieren.

U kunt meerdere malen per dag de bush verkennen met een ervaren ranger in een open landrover. Ook bestaat de mogelijkheid voor het maken van begeleide wandelingen of om de omgeving te paard te verkennen.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Vraag uw offerte aan