Menu

Big 5 safari in Kruger National Park

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Kruger Nationaal Park is misschien wel het embleem van het Zuid-Afrikaans toerisme, de plaats die het beste levert wat de meeste bezoekers in Afrika willen zien – hordes olifanten, leeuwen en een cast van duizenden andere wilde dieren, die zwerven in de savanne.

Indrukwekkende self drives

Kruger is ontworpen voor self drives. Zelf rijden biedt volledige flexibiliteit, hoewel de verleiding groot is om te veel en te snel te rijden, wat leidt tot minder waarnemingen. Inderdaad, zelf rijden is vaak de enige manier om de dieren van Kruger te zien als u met jonge kinderen reist en tijd en voedsel op uw eigen manier wilt plannen. Buiten het openbare deel, gaat het big-game land verder in verschillende exclusieve en privé wildparken, vaak aangeduid als Greater Kruger.

De twee grote privé reservaten zijn Sabi Sands in het zuiden en Timbavatien Manyeleti, grenzend aan het centrale gedeelte van het nationale park. De privé reservaten zijn geen plekken waar u zelf rondrijdt, en ze bieden een groter gevoel van vrijheid, omdat er geen geasfalteerde wegen of gebouwen in de buurt van de lodges zijn, en u zal uw waarnemingen niet met andere auto’s moeten delen. De safari lodges zijn luxueus romantisch en prachtig gelegen, en toegewijd aan het vinden van wilde dieren.

Safari is ontspanning

Maar wat u ook kiest, zorg ervoor dat u ontspant en niet te geobsedeerd bent door het te zien krijgen van de Big Five. Vergeet niet dat dieren geen Tv-documentaires imiteren: u zult waarschijnlijk geen leeuwenkills zien, of grote kuddes gnoes die migreren over de stoffige savanne. Het element van geluk bij een safari, is precies wat wildspotting zo verslavend maakt.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Big 5 safari in Kruger National Park

Safari in Zuid-Afrika met de kinderen

Zuid-Afrika is een heerlijke bestemming om met uw kinderen te ontdekken!

Rondreis Zuid-Afrika: Kaapstad, Krugerpark en Mozambique

Een perfect evenwicht tussen cultuur, natuur en strand

Combinatie rondreis Zuid-Afrika en Mozambique

Beleef 3 aparte ervaringen in deze unieke combinatie reis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak