Menu

The Residence

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gelegen tussen 32 hectaren tropische tuinen en langs een parelwit privéstrand, laat The Residence u kennismaken met een exclusief en luxueus villaresort op het paradijselijke Zanzibar. Dit resort is opgetrokken in een eclectische stijl die Swahili, Omani, Britse en Indische stijl samenbrengen. 

De villa's bieden u de perfecte combinatie van ruimte en privacy. Ze zijn ingericht met pure traditionele elegantie van het Afrikaanse eiland met oog voor Europees erfgoed. Buiten uw villa kan u relaxen op het pooldeck met ligbedden, waarbij een verfrissende duik in uw privézwembad een must is. Of neem de fiets aan uw villa en verken het terrein met zijn prachtige tropische planten. 

De twee restaurants combineren smaken en geuren om u een op en top gastronomische ervaring te bieden. The Dining Room biedt u een wereldkeuken met een typische touch van Zanzibar. Voor Indisch, Arabisch en Mediterraans moet u bij The Pavillion zijn. Volledig tot rust komen doet u in de spa van het resort. Sportievelingen kunnen dagelijks in de fitness terecht.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef The Residence

Luxe strandvakantie in Zanzibar of Pemba Island

Geniet van een luxe vakantie, waar niks moet en alles mag

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak