Menu

&Beyond Klein's Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Met uitzicht op de beboste heuvels, glooiende graslanden, weelderige moerassen en rivieroevers van de Serengeti en met Kenia's beroemde Masai Mara in het noorden is &Beyond Klein's Camp een van de meest strategisch gelegen kampen ter wereld. Aan de rand van de Kuka-heuvels, biedt het een adembenemend uitzicht op de vallei, waar elk jaar enorme kuddes gnoes en zebra's doorheen trekken.

Het kamp bestaat uit tien intieme cottages gemaakt van lokale steen en makuti-riet. Witgekalkte muren en houten vloeren, gecombineerd met zachte crèmekleurige meubels, creëren een kalme en rustgevende sfeer. Elke cottage heeft een eigen veranda, waar u zich kunt vergapen aan een buitengewoon uitzicht over de vallei terwijl u geniet van uw favoriete drankje.

Een diversiteit aan wilde dieren, waaronder enorme kuddes olifanten, is overal in het kamp te zien - zelfs de keuken biedt onvergetelijke uitzichten. Het kamp heeft een prachtig ingerichte bar en zithoek gesierd door een grote open haard, een zwembad verscholen in de heuvels en een winkeltje met lokaal gemaakte Maasai‑ambachten. Verse groenten geplukt uit de shamba, de biologische Afrikaanse groentetuin, worden gebruikt om gezonde gerechten te bereiden.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef &Beyond Klein's Camp

Amazing flying safari in Noord-Tanzania & Zanzibar

Overnachten in luxe &Beyond-lodges

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak