Menu

Océan & Savane

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Senegal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Lodge Océan et Savane heeft zijn naam zeker niet gestolen. Deze verfijnde lodge is omringd met acacia’s en boababs uit de savanne en kijkt uit op de Atlantische Oceaan. Gelegen in het hart van het Nationale Park Langue de Barbarie heeft Océan et Savane een bevoorrechte ligging.

De 14 bungalows hebben één tot drie kamers en zijn ideaal voor koppels en families. De bungalows zijn voorzien van de basisbenodigdheden en hebben een overdekt terras met zicht op zee. Ze zijn vrij eenvoudig maar zeer comfortabel.

Le Restaurant Panoramique stelt een menu op dat gebaseerd is op de aanvoer van de dag. De dagverse producten worden vergezeld van groenten en fruit uit de naburige tuinen. Liever eens een ander decor om te dineren? De lodge organiseert op uw wens een etentje aan het water, op uw terras of op het eiland Langue de Barbarie, aan u de keuze. Le Bar ligt vlak aan het zwembad en heeft eveneens een prachtig zicht op de rivier die zich tussen het vaste land en een eiland kronkelt.

Vanuit het hotel kunt u gaan kanoën en bodyboarden en er is een pendeldienst die u naar ‘Langue de Barbarie’ brengt. In het watersportcentrum vindt u alles om te zeilen, wind- en kitesurfen, zelfs waterskiën is mogelijk. Op een catamaran geniet u van het warme klimaat en na een ontspannende dag aan het strand kunt u in de lodge  Afrikaans leren koken of dansen. Of gun uzelf een deugddoende massage met zicht op de rivier.

  • Reizen naar Senegal Senegal
  • Hoofdstad Dakar
  • Munteenheid CFA-Frank
  • Tijdszone UTC
  • Taal Frans

Enkele foto's


Beleef Océan & Savane

Amazing Senegal met z'n twee

Een boeiende rondreis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Senegal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak