Menu

Fusion Maia Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Bent u op zoek naar opperste relaxatie? Een plek waar rust, ontspanning en privacy op een ongekend hoog niveau staan? En dit liefst aan een mooi strand in een topkader? Fusion Maia Hotel maakt die naam meer dan waar. Op een 20-tal kilometer van het pittoreske Hoi An neemt dit hotel een weergaloze plaats in aan het strand van China Beach.

Zoals de volledige naam al lichtjes doet vermoeden, biedt het hotel wel een zeer uniek concept aan. Tot tweemaal daags kan u gebruik maken van het volledige Spa menu. Of het nu gaat om een manicure, een massage of een complete behandeling. Mooi toch! Overweeg misschien ook even of u wil ingewijd worden in meditatie, tai chi, yoga of aquafit.

De 87 zeer ruime en moderne villa’s hebben allen een privézwembad met tuin, een ruim salon, een moderne badkamer en bieden voldoende privacy. Een andere unieke bijzonderheid is dat u zelf kunt kiezen waar en wanneer u wil ontbijten. Of u nu een vroege vogel bent of net eens lekker wil uitslapen, alles kan. In uw villa of aan het strand? Aan u de keuze.

Het Fresh restaurant aan het hoofdzwembad serveert gezonde gerechten en verse fruitsappen. In The Five Dining Room brengen  topgerechten en lichte pianomuziek u ongetwijfeld in opperste vervoering. Maar wij kunnen natuurlijk ook een privé barbecue op het strand of een candle lit dinner met uw geliefde laten organiseren.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Fusion Maia Hotel

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak