Menu

Four Seasons Nam Hai

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Bent u op naar het neusje van de zalm? Naar een van de top luxe resorts van Vietnam en bij uitbreiding van heel Zuidoost-Azië? Four Seasons Resort The Nam Hai zal aan uw verwachtingen voldoen. Sublieme villa’s gaande van minimum 80m² tot 3 bedroom villa’s op een domein van 520 m² met verwarmd privé-zwembad van 20 meter lang én privé-butler, aan u de keuze.

Niet alleen de villa’s zijn top, ook de setting is idyllisch. Tropische tuinen die perfect onderhouden zijn, gelegen aan een van de mooiste stranden van Vietnam en het pittoreske centrum van Hoi An binnen handbereik, denk maar eens goed na hoelang u in dit paradijsje wil verblijven.

De architecten hebben zich laten inspireren door de keizerlijke grandeur van Hué vermengd met aspecten van de Chinese feng shui filosofie. Dat resultaat treft u onder meer aan in de villa's: een glanzend donker houten vloer met een kingsize bed van topkwaliteit, Vietnamese kunst aan de muren, een ingenieuze verlichting en een prachtige badkamer met een regendouche in uw eigen tropische tuin.

De mogelijkheden om te ontspannen zijn legio. Vlei u neer aan een van de drie mooie zwembaden, gun uzelf een traditionele topmassage in The Spa, werk uw spieren los in de fitness of test uw talent bij een partij’tje tennis, basket of op de 18-hole golf.

Ontbijten kan in alle privacy in uw villa maar u kan ook kiezen voor een spectaculair ontbijtbuffet in Cafe Nam Hai. De topchefs laten u genieten van de allerbeste Oosterse- en Westerse specialiteiten in La Sen met on top een prachtig uitzicht over de watertuin en de zee. Ook voor drankjes zijn er tal van romantische plekjes in dit resort voorhanden.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Four Seasons Nam Hai

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Amazing luxe in Vietnam & Cambodja

Adembenemende ervaringen!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak