Menu

Hacienda Uayamon

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Deze historische haciënda ligt niet ver verwijderd van de ommuurde stad Campeche, in de Golf van Mexico. Het hotel is een romantische mix van oude ruïnes waar planten zich een weg doorheen werken en een gerestaureerd koloniaal gebouw met hedendaagse toetsen die u alle nodige comfort bieden.

Alle kamers hebben warme okerkleurige muren en een zwart-witte tegelvloer. Hout speelt een centrale rol in de aankleding van de haciënda. Een statig mahoniehouten bed maakt in combinatie met de rest van het muebilair uw suite tot een gezellig geheel. De ensuite badkamer heeft een ligbad en dubbele lavabo. Er is ook rechtstreekse toegang tot de tuin waar u op de ligbedden kan uitrusten en genieten van de omgeving.

Wat ooit een ziekenzaal was in het oorspronkelijke gebouw, is vandaag een zwembad tussen eeuwenoude muren zonder een dak met twee pilaren. Het restaurant ligt in het hoofdgebouw en serveert een typisch Yucataanse keuken die u elke avond verrast met verse gerechten. Dat alles maakt van deze fusie van geschiedenis en natuur een onvergetelijk verblijf.

  • Reizen naar Mexico Mexico
  • Hoofdstad Mexico City
  • Munteenheid Peso
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Hacienda Uayamon

Privé begeleide rondreis Mexico

Verblijf in de mooiste haciënda's

Romantische honeymoon in Mexico

Ontdek de wereld van de Maya's

Must see Mexico

De klassieke stops die u moet zien

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Mexico te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak