Menu

Chablé Resort & Spa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Chablé Resort & Spa noemt zichzelf graag een hedonistische haciënda waar genieten en ontspannen centraal staat. Het resort werd niet zomaar bekroond met verschillende spa-awards. U vindt er temazcals, specifieke sauna's in Mexicaanse stijl, kan er meditiatie met vuurvliegjes volgen en dat is slechts een fractie van het immense aanbod. Wellnesszoekers kunnen hier verspreid over 750 aren helemaal tot rust komen. 

De 40 ruime suites zijn rustgevend en stijlvol ingericht. Verder zijn er ook casitas, kleine huisjes met één slaapkamer. Ze zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven met een privézwembad, hangmat en buitendouche. Hier wil u zonder twijfel een hele week loungen om volledig te breken met de dagelijkse sleur.

Rond het zwembad zijn zonnebedden, een fontein en een bar te vinden. Eten doet u in een van de drie restaurants met lichte maaltijden en originele varianten op klassieke gerechten. De chef houdt ervan om met Aziatische ingrediënten te experimenteren. Geheel in de spa-lifestyle van het resort is er ook een optie om vegetarisch te eten.

  • Reizen naar Mexico Mexico
  • Hoofdstad Mexico City
  • Munteenheid Peso
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Chablé Resort & Spa

Privé begeleide rondreis Mexico

Verblijf in de mooiste haciënda's

Romantische honeymoon in Mexico

Ontdek de wereld van de Maya's

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Mexico te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak