Menu

Casa Sandra

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Boutiquehotel Casa Sandra is een intieme en romantische villa waar kunst en muziek centraal staan. Gelegen op het eiland Holbox is dit een nog onbekend Mexicaans paradijs. Wie de voeten in het zand wil steken en houdt van een warme en gezellige sfeer, is bij Casa Sandra aan het juiste adres.

Casa Sandra heeft achttien ruime kamers en een luxe villa. U wordt er verwelkomd alsof u thuiskomt en gaandeweg ontdekt u dit unieke verblijf waar achter elk hoekje weer een verrassing schuilt. Zachte lakens gemaakt van Egyptisch katoen zorgen, gecombineerd met het uitzicht over de oceaan voor de perfecte nachtrust. Storende prikkels die u aan het dagelijkse leven doen herinneren bestaan hier niet, er is geen televisie, wekker, telefoon of radio. Op die manier komt het rustieke concept van Casa Sandra helemaal tot zijn recht.

Het restaurant heeft al meerdere prijzen gwonnen en serveert een heerlijke mix van lokale specialiteiten en Cubaanse gerechten. De koks laten zich graag inspireren door de Aziatische keuken. Verder kan u er de walvishaai spotten, heel wat watersporten doen en genieten van de eigenwijze boho-inkleding van het hotel.

  • Reizen naar Mexico Mexico
  • Hoofdstad Mexico City
  • Munteenheid Peso
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Casa Sandra

Must see Mexico

De klassieke stops die u moet zien

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Mexico te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak