Menu

Mieke en Berten

  • Home
  • Mieke en Berten

Twee dagen na ons huwelijk, vertrekken wij voor twee weken op huwelijksreis naar Zuid-Afrika! Samen reizen en nieuwe dingen ontdekken is iets waar wij allebei van houden.

Als u ons een cadeau wil schenken, kunnen wij dan ook niets liever wensen dan een bijdrage aan onze reis.

Onderaan kunt u aanduiden welk item van onze huwelijksreis u ons wilt schenken. Indien u wenst, kan er een persoonlijke boodschap worden toegevoegd (als jullie tips hebben, horen wij dit uiteraard graag!). Hierna zal u een e-mail ontvangen met de details voor de overschrijving. Na de overschrijving komt het geldbedrag op onze rekening, zodat wij uw bijdrage kunnen gebruiken om onze reis helemaal onvergetelijk te maken.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie: onze huwelijksreis wordt een self-drive, met stops en overnachtingen op adembenemende locaties (Drakensbergen, Dolphin Coast, Swaziland, Kruger Park, Hluhluwe reservaat en de Panoramaroute). Het belooft alvast de reis van ons leven te worden!

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Onze huwelijkslijst

Hoe het werkt:

1. U selecteert de items die u wenst te geven door een nummer in te voegen in het veld naast het item. Aan elk item is een specifieke prijs gekoppeld. U kan een item verschillende keren geven, of meerdere items schenken.

2. Nadat u heeft beslist wat u wenst te geven, vult u uw naam, e-mailadres en een persoonlijke boodschap (niet verplicht) in. U kan kiezen om u in te schrijven op de nieuwsbrief en geeft aan dat u geen robot bent :)

3. Druk op de knop "Verstuur". TIP: Noteer het bedrag dat u gegeven heeft alvorens op "Verstuur" te duwen.

4. Er zal een nieuw scherm openen waarop u bedankt wordt voor uw gift en de betalingsdetails vermeld staan.

5. Binnen de 48 uur ontvangt u een email van Amazing Destinations met dezelfde betalingsdetails (indien u de betaling nog niet uitgevoerd zou hebben) en een overzicht van uw gift.

Item en prijs/stuk

Schenken