Menu

Zilwa Attitude

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Mauritius samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gelegen aan de noordkust van Mauritius, dichtbij het vissersdorp Grand Gaube, is dit viersterrenhotel een lofzang voor het eiland. Attitude is anders en uniek met haar Mauritiaans concept en nodigt u uit om de legendarische echtheid van dit kleine paradijs te ontdekken. Het eigentijds, rustiek en chic design en de Mauritiaanse architectuur halen hun bron van inspiratie uit de bungalows uit de oude tijd.

De 214 kamers werden ontworpen om te voldoen aan de behoeften en de verwachtingen van elke gast; elke categorie heeft haar eigen identiteit en persoonlijkheid. Het meubilair en de kokosvezeltapijten gemaakt door lokale ambachtslieden, de materialen gebruikt in de gebouwen en de decoratie van het hotel herinneren aan het cultureel erfgoed waarbij de sterke Mauritiaanse identiteit ook wordt doorgetrokken in de kamers.

Zilwa Attitude biedt een mix van pittige en exquise smaken van over de hele wereld. Men noemt het Metisaz: een heerlijke mix van Creoolse, Indische, Aziatische en Europese keuken, trouw aan de culturele diversiteit van het eiland. Laat u meenemen op een culinaire reis in een van de zeven restaurants. Het hotel nodigt koppels en families uit om unieke ervaringen op te doen, geïnspireerd door plaatselijke tradities. Deel uw ervaringen en word een echte Zilwa, Creools voor eilandbewoner.

  • Reizen naar Mauritius Mauritius
  • Hoofdstad Port Louis
  • Munteenheid Mauritiaanse roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels

Beleef Zilwa Attitude

Amazing familiereis op La Réunion en Mauritius

Avontuurlijke rondreis met het gezin!

Paradijselijke huwelijksreis Mauritius

Leuke huwelijksattenties en interessante kortingen voor de bruid!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Mauritius te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak