Menu

Drift Thelu Veliga Retreat

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Malediven samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Kleinschalige resorts in de Malediven zijn zeldzaam. Drift Thelu Velige Retreat kiest bewust voor die kleinschaligheid, en dat op 90 kilometer of 35 minuten per watervliegtuigje van het hoofdeiland Malé. Het hotel is gelegen in het South Ari Atoll, aan een turquoise lagune, omgeven door weelderige vegetatie en prachtige poederstranden.

Dit gezellige resort telt slechts 30 charmante villa’s die verspreid liggen langs de kustlijn en op de lagune. De elegante villa’s zijn ingericht in traditionele stijl met rieten daken, natuurlijke kleuren en lokaal handwerk.

Tijdens uw verblijf staat verwennerij centraal. Zo bereiden de professionele chefs elke avond een heerlijk diner voor u met de nadruk op uitzonderlijke ingrediënten en verse zeevruchten. Er is zowel de mogelijkheid om aan het buffet aan te schuiven als à la carte te eten. Nood aan privacy? Dan kan u kiezen voor een diner op het strand of in uw villa. Ook in de spa wordt u op en top verwend met o.a. massages uit Indonesië, Thailand en India.

Voor de kust bevindt zich een prachtig koraalrif waar het krioelt van het onderwaterleven. In de nabijheid van het hotel zijn er verschillende populaire snorkel- en duikspots, waaronder het bekende Whale Shark Point. U kan ter plaatse snorkelmateriaal huren. Drift Thelu Veliga biedt daarnaast ook verschillende excursies en watersporten aan.

  • Reizen naar Malediven Malediven
  • Hoofdstad Malé
  • Munteenheid Rufiyaa
  • Tijdszone UTC +5
  • Taal Divehi

Beleef Drift Thelu Veliga Retreat

Amazing Malediven met z'n twee

Heerlijk tot rust komen

Amazing honeymoon in de Malediven

Romantisch genieten met twee

Amazing honeymoon in Sri Lanka & De Malediven

Heerlijke combi van 2 parels ❤

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Malediven te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak