Menu

Roche Tamarin & Spa Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De Lodge Roche Tamarin & Spa ligt in de bergen ten zuiden van Saint-Denis, diep verscholen in een tropisch bos. Roche Tamarin is een eco lodge gebouwd met natuurlijke materialen in harmonie met de omgeving.

In deze bijzonder sfeervolle lodge wordt u ’s morgens gewekt door fluitende vogels. Vanuit uw bungalow hebt u zicht op de natuur en, in de verte, de Indische Oceaan. In de nabije omgeving zijn talrijke wandelmogelijkheden en met de auto brengt u een bezoekje aan de hoofdstad Saint-Denis.

Zoekt u het iets extremer? Het hotel helpt u met het organiseren van activiteiten zoals paragliden, kajakken, raften, … Na afloop van een mooie dag is het fijn om weer thuis te komen in de lodge, waar u een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen. ’s Avonds geniet u bij kaarslicht van een heerlijk diner met de Indische Oceaan op de achtergrond.

In de Spa van Roche Tamarin kunt u zich laten verwennen met massages. De ruimtes zijn sfeervol ingericht. Tijdens een ontspannende massage komt u volledig tot rust. Na een behandeling kunt u lekker nagenieten op het houten terras.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak