Menu

Hotel Le Nautile

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De uitzonderlijke ligging in de omgeving van Saint-Gilles maar toch rustig, de creoolse inrichting in pasteltinten en het gepersonaliseerde onthaal maken van dit kleine hotel een ideaal adres voor een rust- of een ontdekkingsvakantie in familieverband.

Gelegen aan de lagune van L ‘Hermitage geklasseerd als ‘Natuurlijk Zeereservaat’, op 30 minuten van de luchthaven, weet dit hotel te verleiden door zijn inrichting met typisch creoolse kleuren en zijn rustige ligging pal in het hart van de residentiële wijk van La Saline-les-Bains.

Het hotel beschikt over 43 kamers verdeeld over 2 gebouwen. We raden u aan te kiezen voor een superior kamer van 25 m² met zicht op het zwembad, de zee of de lagune.

In restaurant ‘Le Not’Ile’ kan u terecht voor een internationale keuken met een heerlijke Creoolse touch. Aan het strand kan u relaxen in de voorziene strandzetels of voor wie het strand even beu is kan terecht in het kindvriendelijke zwembad en jacuzzi. Le Nautile verhuurt ook snorkelmaskers, kajaks en fietsen voor de actieve reizigers.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Vraag uw offerte aan