Menu

Kappo Sakamoto

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

's Avonds reserveren wij voor u een tafeltje in het gerenommeerde Kappo Sakamoto in Kyoto. Het restaurant van de gerespecteerde chef en ex-rugbyspeler Ryuta Sakamoto. het restaurant werd in 1977 opgericht door zijn vader Keisuke. De gevel zou niet verraden dat er een sterrenrestaurant achter verstopt zit, maar niet is minder waar. In het kleine restaurant, waar slechts plaats is voor tien personen, geniet u van overheerlijke seizoensgebonden gerechten. Berggroenten in een sausje van sezamzaad, wilde forel, gemarineerd in misosaus, inktvis in bloemenvorm en shisobladen die op smaak gebracht worden met sorbet. Vergeet zeker de furiyuba niet te proeven, de specialiteit van het huis. 

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Kappo Sakamoto

Foodtrip doorheen Japan

Het beste van de Japanse keuken

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak