Menu

Architectuurtour in Tokio

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Door verleden en toekomst perfect te combineren, verblindt Tokio de bezoeker met zijn traditionele cultuur en passie voor alles wat nieuw is. Op sommige plaatsen lijkt Tokio bevroren in de tijd, op andere staat de stad nooit stil, en is er altijd een stapsgewijze maar snelle verandering gaande. De steeds veranderende metropool van meer dan twaalf miljoen inwoners is misschien wel de mooiste lelijke stad ter wereld. Het is een enorm drukke hoop van misplaatste gebouwen, kabels boven uw hoofd en felle neonverlichting.

U gaat op pad met een lokale gids en architectuurspecialist voor een off-the-beaten-track architectuur tour. De planning is zeer flexibel, u kiest zelf wat u wel en niet wenst te zien. Enkele mogelijkheden zijn een bezoek aan het Ginza-district met zijn opvallende façades, aan het Olympisch stadion van Kenzo Tange en aan het shoppingcenter van Tadao Ando, of een kennismaking met de metabolistische architectuur.

Japan is een van de beste reisbestemmingen voor architectuurliefhebbers. Deze architectuur tour maakt uw privé rondreis Japan meteen een pak unieker!

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Enkele foto's


Beleef Architectuurtour in Tokio

De grootsteden van Japan privé rondreis

Loop verloren in de Japanse metropolen

Luxe citytrip Tokio

Snelle kennismaking met Japan

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Vraag uw offerte aan